Heeft u een vraag?

Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, hebben wij de veelgestelde vragen en antwoorden hieronder op een rij gezet. Voor algemene vragen en opmerkingen kunt u gebruik maken van onze abonneeservice pagina.

Wat is Updown mountainbike magazine?

WE LIKE ‘EM DIRTY Niet bang zijn om vies te worden en het snot voor de ogen te fietsen. Voor deze moutainbikers is er nu het UP/DOWN mountainbike magazine. UP/ DOWN brengt iets nieuws in het aanbod van magazines. Voor gepassioneerde fietsers die zoeken naar de mooiste routes door hun fiets te gebruiken als tool om de bergen mee te verkennen en op avontuur te zijn. Outsiders zullen het niet snel vermoeden, maar onze wereld ziet er anders uit op twee brede banden: als een grote speeltuin. Zelfs onze lage landen, UP/DOWN is hierin een must have. UP/DOWN voedt de honger naar meer; meer singletracks, meer techniek om van het rijden te genieten en meer adembenemde fotografie. Het mountainbikeblad waar je zín van krijgt om te rijden! Aanstekelijke reisreportages, inspirerende rijders, overzichtelijke tests en leerzame instructies zorgen dat je per direct meer uit je wheels haalt. UP/DOWN, want dat is waar mountainbiken om draait. REDACTIONELE FORMULE Met een mix van sport en lifestyle is UP/DOWN bestemd voor een breed mountainbikepubliek, waardoor zowel de beginner als gevorderde biker met informatieve en beschrijvende artikelen meer uit deze sport kan halen. Met ondersteunend kwalitatief hoogwaardig beeldmateriaal uit zowel binnen-, als buitenland zullen de lezers op de hoogte worden gebracht van de nieuwste materialen, veel praktische tips, de nieuwste trends, achtergronden en de te houden evenementen in binnen- en buitenland.  

Waar kan ik een abonnement afsluiten?

Updown mountainbike magazine biedt de volgende abonnementen aan: Klik hier voor een abonnement op Updown. Klik hier als je een Updown abonnement als cadeau wil geven.

Hoe betaal ik mijn abonnement?

Alle abonnementen in Nederland worden via automatische incasso vooraf betaald. Abonnees die in het buitenland wonen, krijgen een factuur toegestuurd. Voor vragen over de betaling van uw abonnement, uw factuur of uw automatische incasso kunt u hier contact opnemen met onze abonnementen service

Hoe lang loopt mijn abonnement?

Het abonnement loopt tot wederopzegging.

Stopt mijn abonnement automatisch?

Vrijwel alle abonnementen lopen door tot wederopzegging, tenzij anders vermeld. Abonnementen worden automatisch verlengd. Het CADEAU-abonnement is de enige uitzondering. Het cadeau-abonnement loopt een jaar en stopt automatisch.

Wat is de opzegtermijn van mijn abonnement?

Abonnementen kunnen, na afloop van de allereerste abonnementsperiode, op elk gewenst moment worden opgezegd. Wél geldt er een opzegtermijn van 3 maanden. Het is mogelijk dat je hooguit nog één magazine krijgt toegestuurd als je niet tijdig opzegt.

Hoe vaak verschijnt Updown mountainbike magazine?

Updown mountainbike magazine verschijnt 5 keer en komt in de volgende weken uit: Week 8, 19, 29, 40  en 50.

Wanneer wordt Updown mountainbike magazine bezorgd?

Updown mountainbike magazine komt in de volgende weken uit: Week 9, 20, 32, 41 en 51. Je zult het eerstvolgende magazine wat uit komt automatisch op je deurmat ontvangen.

Ik wil iemand een abonnement cadeau doen. Moet diegene het abonnement zelf opzeggen?

Dat is niet nodig. Het cadeau-abonnement stopt automatisch na 1 jaar.

Waar kan ik Updown mountainbike magazine los kopen?

Updown mountainbike magazine kunt u bij ons online bestellen. In de 4-8 weken na de release data van het magazine kunt u het magazine ook in de betere kiosk vinden.

Ik woon in het buitenland, kan ik me dan ook abonneren?

Als je niet in Nederland of Belgie woont, kun je gewoon een abonnement nemen. Door de hogere verzendkosten zijn we wel genoodzaakt een ander tarief in rekening te brengen.

Hoe kan ik bij jullie adverteren?

Voor een offerte op maat kunt u contact opnemen met onze sales manager; Sven Berg sven@soulonline.nl 0251-674911

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Weet u zeker dat u uw abonnement op wil zeggen? Want voordat u opzegt willen wij u wijzen op de voordelen voor onze trouwe abonnees, mocht u lid blijven, dan mag u van deze exclusieve acties, gebruik van maken. Zo ja, dan kan u hier opzeggen en danken we u voor uw lidmaatschap.