Deze tas hebben we al geruime tijd in ons bezit en het is in inmiddels een favoriet. De tas heeft tien liter bergruimte, genoeg om een dag mee op pad te gaan. De tas heeft een aantal compartimenten, waaronder een specifiek gereedschapsvak onderin, met een speciaal uit- vouwbaar zakje. Deze is tevens goed in te zetten om je knieën tegen de grond te beschermen tijdens het wisselen van een bandje.

Osprey raptor 10

De waterzak gaat ook in een eigen compartiment met eigen rits, dus geen gedoe met de zak in het hoofdcompartiment steken. De waterzak van drie liter is voorzien van een zeer handige magneet waarmee je de drinktuit aan je borstriem bevestigt. Je hoeft na een slok de tuut maar in de richting van de borststrap te gooien en deze klikt keurig op zijn plek. Dit alleen al is een hele goede reden om deze tas aan te schaffen.

De ritsen zijn voorzien van kleine oogjes, welke ervoor zorgen dat je ook met handschoenen aan de tas makkelijk open en dicht kunt ritsen.

Via de compressiestraps aan de zijkant kun je de tas goed afstellen wanneer er wat meer of minder inzit. Je helm kun je aan de buitenkant vastzetten met het LidLock-systeem. Aan de voorzijde zit ook nog een groot elastisch vak waarin je eveneens flink wat spullen kwijt kan, mocht je na je fietstocht toch besluiten direct boodschappen te doen.

Prijs € 129,95

Voor meer informatie bezoek je de volgende website.

Word-abonne---banner---UpDown