< Terug naar Nieuws

Lezyne zorgt voor LED-licht in het duister

Nieuws

In het assortiment fietsverlichting zijn steeds varianten te vinden, om goed gezien te worden tijdens donkere avonden. Om goed gezien  te worden kunnen veiligheidslampjes de uitkomst bieden, maar vaak is alleen gezien worden niet genoeg.

Om op de donkere bospaden of afgelegen polderwegen goed zicht te hebben kan LED verlichting voor meer lichtopbrengst zorgen. De lichtbundel van een LED lamp is bijvoorbeeld scherper, maar je kunt er ook veel verder mee kijken.

De Micro Drive 400XL koplamp met de Lezyne Strip Drive is de ideale combinatie voor forenzen of een trainingsrit na zonsondergang. De Micro Drive 400XL is een lichtgewicht koplamp en levert maar liefst 400 lumen. De Micro Drive 400XL is al verkrijgbaar vanaf €79,95.

De kleine Strip Drive is gemakkelijk te monteren op de zadelbuis en geeft 25 lumen. Door de geïntegreerde USB aansluiting kunnen de lampjes zonder kabel binnen 4 uur worden opgeladen. Ook de Strip Drive verlichting is verkrijgbaar vanaf €79,95. Voor meer informatie over beide modellen kun je uiteraard terecht op de website van Lezyne.