Voor diegene die in de zomervakantie graag de bergen in trekken is er goed nieuws want, het nieuwe Puradies is gevestigd in Leogang. Op een zonneplateau aan de voet van de Asitz, omgeven door natuur, bergruggen en heuvels ligt het nieuwe wellnessgebied met premium chalets en stijlvolle suites en kamers.

Zonnebaden aan de kristalheldere natuurzwemplaats zorgen in het ongeëvenaarde Puradies voor maximale ontspanning. Oude tradities, alpine natuurlijkheid en geaard leven op de actieve biologische boerderij versmelten met exclusieve lifestyle, hightech en kunst tot een ongeëvenaard geheel. Een wereld vol culinair genot behoort tot het nieuwe vakantieparadijs, net zoals vrije ruimte voor heerlijk nietsdoen. Wie actief wil zijn, heeft hier veel mogelijkheden.

leoganger bergen leogang puradies mountainbiken 1

Saalfelden Leogang – een unieke actieve regio

Onder fietsers heeft Leogang al langere tijd een cultstatus. Er is bijna geen enkele regio die zoveel mogelijkheden biedt om met de mountainbike de bergen te veroveren of gezellige fietstochten in het dal te maken. Vijf gondelbanen met biketransfer maken het mogelijk; op slechts één dag in het Bikecircus Leogang-Saalbach-Hinterglemm met de fiets ca. 60 kilometer en 4.900 hoogtemeters afleggen. De beste all-mountainbike- en enduro-trails bevinden zich in het Bikepark Leogang. Bovendien behoort Saalfelden Leogang tot de grootste e-bike-regio’s ter wereld.

“Doordat er veel moois te zien is en heerlijke dingen zijn om te proeven, kan men hier heerlijk genieten en maximaal ontspannen. Daarbij veel vrijheid om te doen wat men wil. Alles kan, niets moet”: zo beschrijft de familie Madreiter hun nieuwe Puradies.

Puradies testdagen in de Puradies Deluxe suite (19-3-2017 tot 22-4-2017)

Services: 3 overnachtingen incl. HP, Puradies bonbons op de dag van aankomst, 25 euro tegoedbon voor de shop “Greisslerei” – prijs p. p.: vanaf 525 euro

500.000 m² wellnessgebied
Geheel vrijstaand
Exclusieve premium chalets
Stijlvolle suites
2 privé SPA-suites
Groot natuurzwembad
Saunaparadijs “Innere Mitte”
Beautygedeelte
Fitness- en yogaruimte
Actieve biologische boerderij e.v.m.

leoganger bergen leogang puradies mountainbiken 2

Voor meer informatie bezoek de website.