Elk moment kan de nieuwe Up/Down weer bij de abonnees op de mat vallen. Boordevol vette foto’s, verhalen, producten en nieuwtjes uit de mountainbikewereld. Hieronder alvast een kleine scoop van de artikelen uit de nieuwste uitgave en een preview om alvast in de stemming te komen.

Omarm Koning Winter, trotseer de
Een modern mensenleven is weinig anders dan een haat-liefdeverhouding met comfort. Vergeleken met dat van onze voorouders is ons leven zo belachelijk comfortabel dat we het avontuur zelf moeten opzoeken om überhaupt te voelen dat we leven.

Je eigen fiets
Stel je voor: je bent fanatiek mountainbiker, hebt door de jaren heen verschillende frames kunnen proberen en inmiddels weet je eigenlijk wel hoe je droombike eruit ziet qua geometrie, maat en verdere specificaties. Volgende stap: het internet op en frames zoeken die voldoen aan jouw eisen, om zo een selectie van mogelijke kandidaten te maken. Maar wat doe je als blijkt dat die fiets nog niet bestaat?

Paden van ooit
Het woord avontuur wordt tegenwoordig makkelijk gebruikt, misschien wel iets te gemakkelijk. Wat is een avontuur eigenlijk? Google spreekt van: iets spannends of onverwachts dat je meemaakt. Da’s nogal breed geformuleerd. Voor sam Needham betekent het iets tussen het onbekende, het bekende, het goede, het slechte en het snel verdwijnende daglicht voor zien te blijven op de weg terug naar tent of huis. sam neemt je mee en brengt zijn avontuur in Baskenland op fraaie wijze in beeld.

Wil jij deze gave artikelen niet missen? Bestel Up/Down #5 dan snel in onze webshop of word abonnee en kies uit een van de vette gratis welkomstacties! Daarnaast kun je het nummer uiteraard ook in onze Soul Kiosk App bekijken!

Word-abonne---banner---UpDown