Mystery Mountain: Leven als een prof! Terwijl jij je volledig focust op het beklimmen van de Mystery Mountain, zorgt de organisatie voor goede maaltijden, soigneurs, mecaniciens en begeleiding! Dit wordt een fantastische ervaring, op een bijzondere locatie in goed gezelschap. Neem deel aan Mystery Mountain 2017 en steun Stichting Orange Babies en je eigen goede doel.

Durf jij het aan om op 7 september in je auto te stappen voor een sportief avontuur op de racefiets, mountainbike, lopend of wandelend ergens in Europa? Waar…? Dat blijft een verrassing. De uitdaging is vergelijkbaar met het beklimmen van de Mont Ventoux 1, 2 of 3 keer. Dit wordt zeker een ervaring die je nooit meer vergeet! En je doet het niet alleen voor jezelf, want je steunt ook nog eens het goede doel.

Je eigen goede doel

Ook dit jaar gaat een deel van jouw bijdragen naar Orange Babies en een deel naar een eigen goed doel! Enige voorwaarden die wij stellen is dat jouw goede doel in het bezit moet zijn van een ANBI status.

Alles is geregeld

Meedoen kost 1.250 euro, maar levert je een veelvoud aan voldoening op. Voor dit bedrag is alles voor je geregeld. Denk aan een informatieavond en training voorafgaand aan het evenement, drie overnachtingen (half pension) én je donatie aan het goede doel. Kortom, een volledig verzorgd avontuur! Jij hoeft alleen voor een reisverzekering, eigen vervoer en een flinke portie doorzettingsvermogen te zorgen.

Inschrijven

Mystery Mountain vindt plaats van donderdag 7 t/m zondag 10 september 2017.  Schrijf je in via mysterymountain.nl
Destil Mystery Mountain