Onze abonnees ontvangen het magazine uiteraard als eerste op de deurmat. Het gloednieuwe magazine is vervolgens vanaf volgende week ook verkrijgbaar in de betere boekhandel. Zoals altijd is ook deze uitgave er weer een die je zeker niet mag missen. Up/Down #2 staat natuurlijk weer boordevol vette foto’s, verhalen, producten en nieuwtjes uit de mountainbikewereld. Hieronder alvast een kleine scoop van de artikelen uit de nieuwste uitgave en een preview om alvast in de stemming te komen.

Losse uitgaven van Wielrenblad zijn dus verkrijgbaar in de boekhandel, maar kun je uiteraard ook eenvoudig bestellen in onze webshop. Wil je voortaan geen nummer meer missen? Word dan gewoon lekker abonnee van Wielrenblad en ontvang alle nummers in je brievenbus! Dan houd je bovendien ook meer tijd over voor je volgende fietstocht.

Julische Alpen

Begin oktober reizen Kay en ik ongeveer 1200 kilometer af naar een jonge republiek begrensd door Oostenrijk in het noorden, Italië en de Adriatische Zee in het westen, Kroatië in het zuiden en oosten en Hongarije in het noordoosten. En met zelfs nog een klein stukje kust… een parel genaamd Slovenië.

Rijtechniek

Als je issue 1 van dit jaar hebt gelezen, dan weet je inmiddels hoe je basishouding zou moeten zijn. In het volgende artikel pakken we door naar de volgende stap, de bochtentechniek.

Bad Kleinkirchheim

Bij Oostenrijk denken we aan de Alpen en bij de naam Alpen denken we aan grote, hoge pieken van boven de drieduizend meter. Maar dit geldt puur voor het westen van het land, in het oosten worden de Alpen geleidelijk minder hoog en dat zorgt voor een totaal ander beeld. Hooggebergte maakt plaats voor een meer heuvelachtig landschap, waar ook meer dan prima te biken valt. Wij brachten een bezoek aan Bad Kleinkirchheim om je mee te nemen op onze favoriete bucket trail aldaar.

Meer lezen? 

Wil je voortaan geen nummer meer missen? Word voor het gemak abonnee, en ontvang alle nummers lekker thuis op je deurmat. Vanaf dinsdag is het ook mogelijk om het nieuwste nummer weer los te bestellen in onze webshop, dit geldt tevens ook voor de andere nummers van Wielrenblad die je eventueel voorbij zijn gegaan. Ben je nog niet thuis maar wil je wel al het magazine lezen? Dan kun je ook het digitale magazine in onze Soul Kiosk App bekijken!