Biken over moddervette trails, mooie gebieden, (bike) aftertalk, food, verfrissende pilsjes en de KONA vibe. Het is Kona’s kenmerkende stijl om je kennis te laten maken met de fraaiste bikes, in een ontspannen setting tijdens de KONA RED-R TOUR 2017. 

De KONA RED-R TOUR 2017 tour is biken met een toffe groep en gezelligheid tijdens en na de tocht. Met lokale gidsen zoeken we de mooie paadjes op, Kona approved! Er zijn twee varianten, de dagtocht en de avondrit. De dagtocht is tussen de 4-5 uur biken, de avondrit is tussen de 2- 2,5 uur biken. Voor het donker is zijn we terug op locatie. Na afloop van de tocht is er een hapje en drankje. Vertrek en aankomst is bij de KONA dealer. 

Voorlopig staan er 12 “stops” op het programma. De locatie en datum van de eerste 6 zijn bekend. Houd er even rekening mee dat de dagtocht start om 10.00 uur. De avondrit zal omstreeks 18.00 uur van start gaan. 

  • 19 maart, LUKASSEN TWEEWIELERS in WEHL (NL)/ MTB/ DAGTOCHT
  • 26 maart, STEERSHOP in BRUGGE (BE)/ GRAVEL/ DAGTOCHT
  • 14 mei, BIKENATION in LANDGRAAF (NL)/ MTB/ DAGTOCHT
  • 31 mei, LT SPORTS in NIJMGEN (NL)/ MTB/ AVONTOCHT
  • 18 juni, BIKEAHOLIC in STABROEK (BE)/ MTB/ DAGTOCHT
  • 21 juni, SWOOTH MTB SHOP in AARSCHOT (BE)/ MTB/ AVONDTOCHT

De tocht rijden op een van de KONA testbikes is mogelijk. Geef dit van tevoren aan bij de inschrijving zodat we het juiste model en maat kunnen reserveren. Check hieronder de beschikbare testbikes. 

Deelname aan de RED/R kan alleen dmv inschrijving (vooraf). Wil je deelnemen aan de KONA RED-R TOUR 2017 met je eigen bike of een van de testbikes? Mail dan even naar tom@konaworld.com.